Är du fönsterputsare i Stockholm och letar efter jobb? Vi har just nu lediga jobb för fönsterputsare och lokalvårdare i Stockholm!

Vi på Tommys Fönsterputs letar nu efter nya medarbetare till vårt trevliga team. Hos oss får du jobba med både privatpersoner och företagskunder. Vi är ett glatt gäng som trivs ihop och som alla jobbar mot samma mål: nöjda kunder med rena fönster. Förutom fönsterputs utför vi även städning, så om du är städare i Stockholm och letar efter jobb är du varmt välkommen att kontakta oss.

Söker du jobb som fönsterputsare lär vid dig grunderna varvid inga förkunskaper krävs. Är du intresserad av hemstädning är det meriterande med tidigare erfarenhet. Oavsett vilken tjänst du söker är det viktigt du pratar du både pratar och förstår svenska.

För oss är kunden det absolut viktigaste, och därför är vi noga med att hålla avtalade tider och att lämna alla våra arbetsplatser rena och snygga, och förstås med skinande ny putsade fönster, efter avslutat jobb. Våra kunder ska uppleva att vi ger dem service i alla led, och inte bara renare fönster.


Hur det är att arbeta som fönsterputsare hos oss?

När du jobbar som fönsterputsare i Stockholm hos oss blir du en del av vårt team. Vi ser självklart till att du, liksom dina kollegor, är enhetligt klädda så att våra kunder känner igen oss. När du jobbar som fönsterputsare i Stockholm är ingen dag den andra lik. Ena dagen jobbar du i lägenheter inne i centrala stan, en annan dag med företagskunder i utkanten.

En omväxlande arbetsplats med människor i centrum

Oavsett om du jobbar som fönsterputsare eller lokalvårdare i Stockholm så är jobbet omväxlande, och du kommer att ha många arbetsplatser. Vi jobbar både hos privatpersoner och företag, så du kommer att få träffa massor med människor både i deras hem och på deras arbetsplats. För oss är det viktigt att våra kunder känner att vi sätter dem i centrum, och därför är vi noga med att säkerställa att de är nöjda med vårt jobb.

Vi söker städare & fönsterputsare i Stockholm

Är du lokalvårdare i Stockholm och letar jobb? Kontakta oss, för vi söker fönsterputsare och städare i Stockholm! Som anställd hos oss får du ett omväxlande jobb där du träffar mängder med människor och får möjlighet att besöka deras hem för att hjälpa dem till en renare vardag.

Fördelar för dig som jobbar hos os

Att jobba hos Tommys Fönsterputs är att vara en del i vårt kunniga, trevliga och serviceinriktade gäng. Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara nöjda med vårt jobb och uppleva oss som trevliga och pålitliga.

Som anställd hos oss får du ett omväxlande jobb med stort personligt ansvar. Du blir en tydlig del i vårt företag genom att vi förser dig med arbetskläder och du kommer att representera oss redan från början.

Hur är det att jobba med städtjänster?

Jobbet som lokalvårdare i Stockholm är omväxlande och låter dig ta ett stort ansvar. Du har möjlighet att påverka ditt schema själv, och kan därför välja om du vill ha fasta rutiner eller ta jobb på volley och variera dina dagar.

Bra villkor och upplärning

Hos oss på Tommys fönsterputs får du som fönsterputsare i Stockholm bra villkor med en fast anställning. Självklart lär vi även upp dig om det skulle behövas, så du behöver inga förkunskaper. Däremot vill vi att du har B-körkort eftersom du kommer att jobba hos flera olika kunder och behöver kunna transportera dig mellan dem på ett smidigt sätt.