Vi har över 24 000 nöjda kunder!

[fb_stars]

  • 30 år i branschen

  • Skinande fönster

  • Trygghetsavtal

  • Försäkrade

Fönsterputs Annedal

När du behöver hjälp med fönsterputs i Annedal kan du med förtroende vända dig till oss.  Vi på Tommys fönsterputs har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär för dig, till ett riktigt bra pris.

Vi vänder oss till privatkunder och företagskunder i Annedal

Vi bryr oss inte så mycket om vem du är. Behöver dina fönster putsas kommer vi till dig och löser problemet, oavsett om du är privatperson i lägenhet eller företagskund med flera hundra fönster.

För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi arbetar på samma noggranna sätt oavsett hur många fönster som ska tvättas. Det som skiljer är hur lång tid jobbet tar och hur många fönsterputsare vi tar med oss.

Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän jobbet är korrekt utfört och du är nöjd med resultatet.

Skicka förfrågan

Fönstertvätt med 30 års historia i Annedal

Tommys fönsterputs började i liten skala för 30 år sedan och har vuxit sedan dess.

Idag är vi en väletablerad aktör inom fönsterputs i Annedal med egna fasta anställda och väletablerade samarbeten med en mängd andra aktörer.

Vi har tvättat fönster i 30 år och vet hur vi ska göra dig till en nöjd kund med fönster som är så rena att de knappt syns.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs lägenhet – Vi ger dig fast pris på in- och utvändig fönstertvätt i lägenhet baserat på lägenhetens storlek och beroende vilken typ av fönster du har.

Fönsterputs Villa

Fönsterputs villa – Vi ger er en kostnadsfri offert. Innan vi lämnar ett pris kommer vi ut och tittar på er villa. Det bästa, ni behöver inte ens vara hemma när vi gör det.

Fönsterputs Företag

Fönsterputs företag – När du behöver fönsterputsning på företaget är det viktigt att arbetet stör så lite som möjligt. Vi anpassar oss efter dina behov.

Rut-avdrag - Vilka regler gäller för fönsterputsning?

Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig, eller i din sommarstuga eller liknande. Där ingår normalt fönsterputsning och därför betalar du bara halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta fönster.

Du behöver inte göra någonting, förutom att betala mindre. Vi sköter all administration hos Skatteverket och gör avdraget direkt från fakturan. När du anlitar oss för fönsterputsning i Annedal kan du koppla av. Vi tar hand om pappersarbetet.

Pris fönsterputsning i Annedal?

Vad är priset på fönsterputsning i Annedal? Det beror på hur många fönster du har.

För lägenheter kan vi ofta erbjuda fast pris baserat på storlek, men kontakta oss och berätta hur det ser ut hos dig så får du ett exakt pris.

Vill ni ha lägenhetsfönster putsade så ring oss gärna för ett kostnadsförslag och en inbokning.

Prisexempel tvåglasfönster:
Obs. Fönsterputsen debiteras fullt om avbokning sker efter 48 timmar före avtalad tid.

Prisexempel normala tvåglasfönster

Lägenhetsstorlek Pris innan RUT-avdrag Du betalar
1:a 950 kr 475 kr
2:a 1000 kr 500 kr
3:a 1050 kr 525 kr
4:a 1100 kr 550 kr
5:a 1150 kr 575 kr

*En framkörningsavgift tillkommer till alla priser på 100kr som inte berättigat till RUT-avdrag. Extra tillägg för fönster som är utåtgående, 3 glas, spröjsade, vikfönster och fler i antalet etc.

Vanliga frågor:

  • Tar ni med eget material? Ja, vi har med oss allt som behövs. Du behöver bara se till att fönstren går att komma åt.
  • Talar personalen svenska? Ja, all vår personal är fast anställd och talar svenska
  • Håller ni tider? Vi vet att din tid är värdefull. Därför är vi noga med att alltid hålla tiden
  • Har ni 06-legitimation? All vår personal har 06-legitimation, som följer samma standard som gäller för byggarbetsplatser
  • Är det rent och snyggt när ni går? Vår personal har inneskor och ser alltid till att städa efter sig. Vi lämnar platsen som den var med undantag för skinande rena fönster.

Gör som tiotusentals andra och låt oss putsa dina fönster!

Nöjd kund garanti

När du anlitar oss för fönsterputsning i Annedal vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att du får ett korrekt utfört jobb, utan söl och stök, till överenskommet pris. Nöjda kunder är vad vi lever av och det som har gjort att vi kunnat fortsätta att växa i 30 år.

Det är därför vi erbjuder nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd är vi inte heller nöjda och kommer att anstränga oss till det yttersta för att rätta till det som blivit fel. Klarar vi i slutändan inte av att göra dig till en nöjd kund behöver du inte betala. Det garanterar vi.

Över 20 000 nöjda kunder

Vi har tusentals – Över 20 000 – nöjda kunder varje år. För oss är det ett tydligt kvitto på att vi är på rätt väg. Under våra 30 år inom fönstertvätt har vi jobbat hårt med att alltid ha nöjda kunder vilket har varit en förutsättning för att vi kunnat fortsätta med vår verksamhet och få den att växa.

Bli en av våra nöjda kunder du också! Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med när det gäller fönsterputsning i Annedal så återkommer vi med ett erbjudande och utförande som du blir nöjd med. Det garanterar vi!

Vad våra kunder säger